***Kedves vásárlóink!***

Technikai okok miatt jelenleg ZÁRVA vagyunk. 

11.30-án kedd reggel nyitunk újra.

 

 

Az üzlet ZÁRVA VAN! (H-V:10-22)
Jelenleg csak IDŐRENDELÉST tudsz leadni.
Our Store is CLOSED! Now You can choice just ON-TIME DELIVERY.

 x 

A tányérom még üres

Mindenkinek, aki az oldalunkon regisztrál és ezen keresztül rendel!

Az ajánlat a *** HOME OFFICE menü ***-kre nem vonatkozik.

Szállítási körzet

I.,V.,VI. kerület teljes,
II., III., XI., XII., XIII. kerületek egyes részeibe

Minőség

Fizetési lehetőségek

 

Szerződési feltételek

1. Webáruház adatai:

A 50minutes.hu webáruház üzemeltetője a ZIP 2001 Bt.

 • Székhely: 1027.Budapest Fő u. 51.
 • Adószám: 21104226-2-41
 • Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság
 • Ügyfélszolgálat: +36/30-50-50-50-2
 • e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2. Az elektronikus szerződéskötés lépései

2.1. Regisztráció a 50minutes.hu webáruházba. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni. 
2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk. 
2.3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése. A minimális rendelési érték 1050 Ft. 
2.4. A ZIP 2001 Bt. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az a ZIP 2001 Bt., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a (1) 225-32-62-es ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról. 
2.5. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. Webáruházunkban lehetőséget biztosítunk elektronikus úton bankkártyával vagy SZÉP kártyával történő fizetésre. A bankkártyás fizetés az OTP Bank biztonságos felületén keresztül történik (tájékoztató). A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, valamint étkezési utalványal lehet fizetni. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 50 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást a megjegyzés rovatban. 
2.6. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a (1) 225-32-62-es ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi. 
2.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

 • a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
 • a személyes adatok bármikor változtathatóak.

2.8. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a ZIP 2001 Bt. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető. 

3. Problémák, reklamáció, panaszkezelés

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

 • telefonon: (1) 225-32-62
 • email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felügyeleti szervek:

 • Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság - 1088 Budapest, József krt. 6.
 • Budapest Főváros Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség - 1052 Budapest, Városház u. 7.
 • Budapesti Békéltető Testület - 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.

4. Adattovábbítási nyilatkozat

Magyar nyelvű nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a Zip 2001 Bt. (1027.Budapest Fő u. 51.) adatkezelő által a(z) http://50minutes.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, telefonszám, e-mail cím, tranzakció összege, IP cím, tranzakció dátuma és időpontja, szállítási cím, számlázási cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Angol nyelvű nyilatkozat

I acknowledge the following personal data stored in the user account of Zip 2001 Bt. (1027.Budapest Fő u. 51.) in the user database of http://50minutes.hu/ will be handed over to OTP Mobil Ltd. and is trusted as data processor. The data transferred by the data controller are the following: name, telephone number, e-mail address, transacted amount, IP address, time and date of transaction, shipping address, billing address. The nature and purpose of the data processing activity performed by the data processor in the SimplePay Privacy Policy can be found at the following link: http://simplepay.hu/vasarlo-aff